• Instagram @beerenschaap
 • Gratis verzending v.a. €100
 • Veilig achteraf betalen met Klarna


  Algemene voorwaarden

  Algemeen

  De Algemene Voorwaarden van Beer en Schaap zijn van toepassing op elk aanbod van Beer en Schaap en op elke (op afstand) tot stand gekomen overeenkomst tussen Beer en Schaap en de klant. Door online te bestellen accepteer je de de Algemene Voorwaarden van Beer en Schaap. Op de koopovereenkomst zijn de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing. Beer en Schaap behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

  Beer en Schaap is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 

   

  Totstandkoming van de overeenkomst

  De koopovereenkomst komt tot stand wanneer een klant een bestelling bij Beer en Schaap plaatst en als deze wordt bevestigd d.m.v. een orderbevestiging.

   

  Prijzen en kosten

  De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk- en zetfouten is Beer en Schaap niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. Beer en Schaap zal de klant dan informeren over de prijsfout.

   

  Verzendkosten

  Beer en Schaap brengt tot een orderbedrag van €100 euro verzendkosten in rekening, deze zijn €5,95. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens de check out. Verzendkosten naar overige landen kunnen geraadpleegd worden tijdens het afrekenproces.

   

  Betaling

  Betalen kan op verschillende manieren. Deze worden zichtbaar tijdens het bestellen.

   

  Levering

  Beer en Schaap verstuurt binnenlandse pakketten met Fietskoeriers (Fietskoeriers schakelt zelf een andere pakketdienst in indien het buiten het fietsgebied van Fietskoeriers ligt). Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail. Zodra Beer en Schaap de betaling heeft ontvangen, gaan wij de bestelde artikelen voor u inpakken. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. Indien de levertijd de termijn van 14 dagen overschrijdt, heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden en ontvangt u het geld binnen 14 dagen terug op uw rekening (tenzij anders afgesproken). Beer en Schaap is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen, neem in dat geval z.s.m. contact met ons op.

   

  Productaansprakelijkheid

  Beer en Schaap is niet de producent van de te leveren artikelen en niet aansprakelijk voor gebreken in de artikelen. Bij schade als gevolg van gebreken in de artikelen, dient u Beer en Schaap hierover in te lichten, waarna Beer en Schaap u zal doorgeleiden naar de producent.

   

  Retourneren & Ruilen

  Retourneren kan binnen 14 dagen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd en ongebruikt zijn. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Beer en Schaap binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug. Beer en Schaap behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. 

   

  Intellectueel eigendom

  Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Beer en Schaap (www.beerenschaap.nl) zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beer en Schaap te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. 

   

  Klachten

  Klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Mocht u een klacht hebben dan graag een e-mail naar [email protected]

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Beer en Schaap 4,9 / 5 - 59 Reviews @ Google
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »