• Instagram @beerenschaap
  • Gratis verzending v.a. €100
  • Veilig achteraf betalen met Klarna

    Jumpsuit ruffle tutti frutti

    Sproet & Sprout Sproet & Sprout Jumpsuit ruffle tutti frutti

    €47,00

    Productomschrijving
    Sproet & Sprout
    Een speels, kleurrijk merk met altijd herkenbare en leuke prints. Dat iets van Sproet & Sprout is herken je aan de strepen en speelse prints. Elk seizoen slaagt Sproet & Sprout er weer in een geheel nieuw thema te bedenken waar alle items op gebaseerd zijn.
     
    Veel ontwerpen zijn geliefd en komen daarom ook ieder seizoen terug: de leggings met strepen en met verschillende prints, van baby tot groot, de sweaters met verschillende prints die vooral voor de jongens erg populair zijn. De flareds en rokjes voor de meiden en natuurlijk de allerfijnste (hoge) sokken die ieder outfitje een vrolijke touch geeft.
     
    Zomercollectie 'Tuscan holiday at Nonna's'
    Voor deze collectie halen we herinneringenn op aan het landhuis van Nonna, verscholen in de Toscaanse heuvels. Waar tijd niet van belang en het leven eenvoudig is. Slenteren door kleine Italiaanse dorpjes vol gekleurde huizen met prachtige houten deuren. Met op elke straathoek wel een vriendje om mee te spelen. Terwijl oma in haar zonnestoel zit met haar vintage cat eye zonnebril op. We eten, drinken en lachen tot de zon onder gaat.
     
    Deze collectie vieren we de heerlijke zomers en het Italiaanse leven met neutrale kleuren naast olijfgroen, azzurroblauw en pomodororood.
     
    De maatvoering
    Sproet & Sprout valt over het algemeen goed op maat. Twijfel je tussen 2 maten? Bestel dan de grootste maat. Voor de sweaters adviseren wij altijd een maatje groter zodat deze langer door te dragen is.
     
    Sproet & Sprout bij Beer en Schaap
    In onze winkel in Amersfoort en in onze webshop verkopen wij ieder seizoen de nieuwste collectie van Sproet & Sprout. Kom vooral passen of stuur ons een mailtje of berichtje via instagram als je vragen hebt over de maatvoering of andere vragen. We helpen je graag!
    Recente artikelen
      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

      vergelijk0

      Beer en Schaap 4,9 / 5 - 59 Reviews @ Google
      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »